• STINGERE INCENDIU

    Detectie tehnica si stingere incendiu, cu gaze, cu apa, la preturi promotionale

    Blue fire solutions executa sisteme stingere si detectie incendii pentru destinatii birouri, depozite cu destinatie antrepozitele frigorifice, depozite alimentare, industrie petroliera, medicala.

    Blue fire solutions executa sisteme pentru protejarea la incendiu a bucatariilor profesionale, camera reci, zone de pregatit alimente, depozitare alimente, zone bucatarii comerciale cu hote din inox si sisteme extractie vapori ulei din bucatarii comerciale.

    Blue fire solutions executa sisteme tehnice de detectie semalizare incendiu cu monitorizarea temperatura, monitorizare stricta racire, protectie produse congelate si marfuri depozitate, setarea flexibila a alarmelor, alarme diferentiale, prin intermediul de exemplu semnal deschiderea ușii, procesele de decongelare, curatarea cu presiune ridicata si / sau abur este posibilă, resitent la inghet, temperatura -40 ° C la 120 ° C

  • DETCTIE SEMNALIZARE INCENDIU

    Nou sisteme profesionale de semnalizare si detectie la incendiu

    Instalatii si sisteme detectie si semnalizare incendiu.

    Blue fire solutions ofera solutii si sisteme profesionale de semnalizare si detectare la incendiu pentru a interveni la timp si a limita pagubele cauzate de incendii.

    Blue fire solutions ofera o gama completă de tehnica de detectie incendiu conventional, adresabil, aspiratie, pentru protectie incendiu, detectie incendiu, stingere incendiu, alarmare vocala evacuare, iluminat de siguranta pentru protejarea persoanelor si bunurilor.

    Sistemele automate de incendiu detecteza un incendiu inca din faza incipienta, pun in miscare fortele de intervenţie, au rol de protectie, cu scopul de a detecta si semnaliza in cel mai scurt timp posibil si astfel pot preintampina o catastrofa.

    Un incendiu poate avea urmari deosebit de grave.

  • AVIZARE AUTORIZARE ISU

    Reglementări avizăre-autorizăre securitatea la incendiu

    Legea nr. 307 din 12 iulie 2006 privind apărarea împotriva incendiilor. Hotărârea Guvernului României nr. 571 din 10 august 2016 pentru aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu. Norme metodologice din 25 august 2016 privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă

    Hotărâre nr. 915 din 3 noiembrie 2015 privind stabilirea criteriilor pentru oprirea funcţionării ori utilizării construcţiilor sau amenajărilor determinate de încălcarea a cerinţei de securitate la incendiu. Ordinul ministrului afacerilor interne nr. 129 din 25 august 2016 pentru aprobarea Normelor metodologice privind avizarea şi autorizarea de securitate la incendiu şi protecţie civilă.

  • Detectie tehnica si stingere incendiu, cu gaze, cu apa, la preturi promotionale
  • Nou sisteme profesionale de semnalizare si detectie la incendiu
  • Reglementări avizăre-autorizăre securitatea la incendiu
sistem-stingere-sisteme-tehnice-instalatii-antiincendiu-stingere-incendiu-

Sisteme de stingere a incendiilor pentru restaurant sunt clasificate ca sisteme de stingere a incendiilor pre-inginerie chimice umede și pot fi găsite în toate tipurile de gătit comerciale și de facilități de servicii de produse alimentare gatite. Sistemele de stingere a focului sunt testate pentru stingerea incendiilor, care sunt inițiate în următoarele tipuri de aparate de gătit, fripteoze mari, plite, aragaz, fierbatoare, cuptoare hote etc.

Conform art.3.8.8. din P118/99 hotele bucatatriilor situate in cladiri inalte sau cu sali aglomerate vor fi echipate cu instalatii speciale de stingere a incendiilor. In acest sens, hotele de bucatarie vor fi asigurete cu instalatii de stingere a incendiilor cu substante speciale.

Agentul de stingere va fi ales astfel incat sa poate stinge eficient incendiile de Clasa F, asa cum sunt definite in SR EN 2.Instalatia va intra in functiune automat si manual in cazul aparitiei unui incendiu la hotele bucatariilor conform SREN16282-7.Conform SREN 2 este un system de stingere hote si bucatarii certificat SREN16282-7 si UL 300 cerinte pentru clasa de stingere “ F” - clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale.

Conform SR EN 16282 instalatiile trebuie sa fie inox, si sa aiba testul de spash la un laborator din lista NANDO, de exemplu DOP descrie testul de spash UL300 cu nr EX15622

Producătorii de sisteme de stingere a incendiilor pentru bucatarii, necesită contractori calificați de protecție împotriva incendiilor, ca noi, să fie formați și certificați.
Va rugam sa ne contactati pentru proiectarea, instalarea, service și testare & inspecta sistemul de stingere a incendiilor restaurant.

Sistemele de stingere a incendiilor pentru bucatarii sunt proiectate în mod specific, testate și aprobate pentru a asigura o protecție la foc pentru bucătării comerciale de gătit, hote, conducte.
Detectotul fuzibil cu sensibilitate la căldură se va activa automat sistemul. În cazul în care acționarea automată nu a avut loc, funcționează sistem manual prin tragerea mânerului sau un inel de pe stația de tragere manuală.
Aparatul de gatit alimentat cu combustibil, gaz și / sau electrice se închide automat.
Agentul de stingere a incendiilor chimic umed este evacuat prin duze pentru a proteja bucataria profesionala.

Tags: Stingere

  • Aplicatie bucatarie profesionala

    Aplicatie bucatarie profesionala

    Orice incendiu este însoţit de fenomene chimice şi fizice cum sunt: reacţii chimice pe timpul arderii, degajarea şi transferul de căldură, producerea de flăcări şi fum, degajarea, separarea şi răspândirea produselor arderii, formarea schimbului de gaze etc.

  • Sisteme rapide de detectie incendiu

    Sisteme rapide de detectie incendiu

    Curgerea hidraulică a fumului este din punct de vedere chimic nereactivă, pentru că reacţia de combustie este practic întreruptă la o anumită distanţă de flacără, deoarece reacţiile chimice devin aproape complete, iar pe de altă parte are loc răcirea fumului (de exemplu, prin antrenarea de aer proaspăt în norul de fum) ce încetineşte puternic cinetica reacţiei.

  • Evacuare fum si gaze fierbinti

    Evacuare fum si gaze fierbinti

    Deplasarea fumului prin clădire este consecinţă a forţei Arhimedice (fenomenul de flotabilitate: fumul este mai uşor decât aerul şi urcă în absenţa altor surse de presiune antagonice) şi a diverselor câmpuri de presiune ce se regăsesc într-o clădire incendiată. Fumul se poate acumula în golurile existente în zona superioară a încăperilor sau poate curge lent după direcţii orizontale în cazul volumelor cu deschideri puţine.

  • Stingere apa camera tehnica

    Stingere apa camera tehnica

    Apa utilizată în instalaţiile fixe cu apă pulverizată trebuie să nu conţină particule în suspensie care să prezinte pericol deînfundare a duzelor. Instalaţiile fixe de apă pulverizată se realizează în circuite şi sectoare; un circuit se constituie astfel încât debitul să nu depăşească 50 l/s şi să fie acţionat dintr-o singură vană de acţionare. Un sector se compune din mai multe circuite fără a depăşi debitul de 200 l/s.

  • Detectare punctiforma incendiu

    Detectare punctiforma incendiu

    Fumul este un loc de schimb termic radiativ cu mediul ambiental. În timp ce emite radiaţie termică, fumul trimite către un receptor un flux termic în care intervin: dimensiunile de volum ale fumului, temperatura, caracteristicile optice în vizibil şi infraroşu şi un factor de formă; Fumul este un mediu a cărui transparenţă limitează vizibilitatea. Acest aspect este foarte important în securitatea persoanelor surprinse de incendiu în clădire sau a pompierilor ce intervin pentru stingere. Caracteristicile optice – în domeniul vizibil – şi dimensiunile volumului ocupat de fum trebuie să fie luate în calcul pentru a determina o mărime ce caracterizează opacitatea fumului pe o anumită lungime.

Ne gasiti in Bucuresti, Buzau

Strada Matei Basarab, 100,
CP 030788
Strada Unirii, bloc E5,
CP  121272 
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;